Menu

Cassettemodel Mitsubishi 60×60

Heeft u een systeemplafond, dan is het cassetemodel handig om in te bouwen in uw plafond. De afmetingen van het cassettemodel bedragen 60 bij 60 en hierdoor is integratie in een standaard systeemplafond zeer eenvoudig zonder dat er aanpassingen nodig zijn. Ook de inbouwhoogte van het cassettemodel Mitsubishi is slechts 248 millimeter. Dat zorgt ervoor dat het model nagenoeg op elke plaats zonder problemen in te zetten is.

Groot gebruiksgemak

Zowel het cassettemodel Mitsubishi 60×60 en de grotere variant, de FDT, worden geroemd om het grote gebruiksgemak. Dat komt onder andere vanwege de uitblaaslinialen die individueel in te stellen zijn en de vaste wandbediening RC-EX3.

Indien gewenst kunt u ook het FDTC cassettemodel met een infrarode bediening besturen.

Cassettemodel Mitsubishi FDT

Het grote voordeel van het FDT cassettemodel van MHI is, dat zij een modern en strak design bijna geruisloos hun werk doen. Hierdoor zien we deze modellen veel terug in de retail en utiliteit branche. Meestal worden de units in een verlaagd plafond ingebouwd. Net als de kleinere broer heeft het cassettemodel een lage inbouwhoogte van 246 millimeter. Dat is het geval voor de types tot en met 7,1 kW. Voor de modellen tot en met 14,0 kW is de inbouwhoogte met een geringe 298 millimeter alsnog goed toe te passen op de meeste plaatsen.

Prijs op aanvraag

Interesse en benieuwd naar de kosten? Vraag de prijs aan via ons contactformulier.

Bekijk de folder