Menu

Mobiele airco plaatsen

De zomers worden tegenwoordig steeds warmer. Een aircosysteem is tijdens de warme zomerdagen dan ook geen overbodige luxe. Heeft u besloten te kiezen voor een mobiele airco, neem dan contact op met Budget Airco. Wij adviseren u graag over de mobiele airco die past bij uw situatie. Bij Budget Airco bent u verzekerd van een goede mobiele airco met twee jaar garantie. Naast verkoelen en het ontvochtigen van een ruimte, kunt u de mobiele airco ook gebruiken om een ruimte te verwarmen. Zo slaat u dus twee vliegen in een klap!

Werking mobiele airco

Met behulp van een afvoerslang wordt de warme of koude lucht afgevoerd naar buiten. Hiervoor plaatsen we de slang tussen een raam of deur. Het is zeer eenvoudig om de temperatuur en luchtvochtigheid in een ruimte te reguleren met een mobiele airco omdat u de airco kunt verplaatsen. Niet alleen weegt een mobiele airco niet veel, ook is een mobiele airco van Budget Airco voorzien van wieltjes.
Dus ongeacht waar u de mobiele airco gebruikt (woning, kantoor of praktijkruimte), u verplaatst de mobiele airco eenvoudig van de ene naar de andere ruimte.

Hak- of breekwerk is niet nodig

Er hoeft geen airco te worden geplaatst tegen of op uw woning of kantoor. De lucht wordt via het raam naar buiten afgevoerd met een slang. Hierdoor kunt u de mobiele airco dus heel gemakkelijk zelf plaatsen.

Een van onze mobiele airco’s

Een van onze hardlopers als het gaat om de mobiele airco is de
Carrier Portable 51QPD012N7S. Met deze mobiele airco verkoelt en verwarmt u ruimtes tot 100 kubieke meter. De airco beschikt over een energielabel A/A+ en bedient u met infrarood. Uiteraard is de airco verrijdbaar. Het gewicht is 34,4 kilogram en de afmetingen van de airco bedragen (H x B x D) 765 x 466 x 397 millimeter.

Overige kenmerken van de airco

De airco beschikt ook nog over een lekbak en slang, auto-swing, een timer, sleep mode, auto-restart functie na spanningsuitval, zelfdiagnose en beveiligingsfunctie en 0,5 Watt standby stand.

Prijs & garantie

Het nominaal ingangsverbruik van de mobiele airco is 1600 Watt. Het geluidsniveau is als volgt: (Hi / Mi / Lo) dB(A) 55/54/53. U krijgt standaard 2 jaar garantie op de airco. De kosten bedragen €689,- inclusief btw. Wanneer u de airco bestelt, wordt deze gratis bij u bezorgd.